Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Mladinsko zdravilišče in letovišče Debeli Rtič

Mladinsko zdravilišče in letovišče Debeli rtič se nahaja sredi prelepega sredozemskega parka. Na sedmih hektarjih zemlje in zalivom, kjer se obala prijazno dotika morja so nastanitveni objekti, športna igrišča, kotički z otroškimi igrali… Oaza miru, neokrnjene narave, čistega morja, zraka in sonca.

Nastanitev je možna v 43 prijetno opremljenih sobah, skupno lahko sprejme 142 gostov.

Ko vstopite na Debeli rtič, vstopite v svet morja, sonca, zelenega mediteranskega parka, predvsem pa v sproščujoč ambient naših nastanitvenih objektov. Naj se vaša počitniška avantura prične!
Predstavljajte si, da stojite na očarljivem polotoku daleč od mestnega vrveža, kjer lahko razvajate vse čute, pozabite na skrbi ter se prepustite ugodju prostora. Naši objekti vam bodo pričarali toplo morsko vzdušje v modernem ambientu s prijetno opremljenimi sobami, barom, finsko savno, masažnim in kozmetičnim salonom, ter pokritim bazenom z ogrevano morsko vodo. Na voljo vam je restavracija, kjer vas bomo razvajali s kulinaričnimi dobrotami.

Udobne domače hotelske sobe imajo balkon ali teraso s pogledom na morje ali okolišnje vinograde in so opremljene s telefonom ter brezžičnim internetom. Izpolnimo lahko tudi vse želje gostom s posebnimi potrebami.

Vsi navdušenci zdravega življenja in gibanja boste zagotovo uživali v bujnem mediteranskem parku, lastni plaži in atraktivnem zunanjem in notranjem bazenu s prečiščeno morsko vodo, v nordijski hoji, kolesarjenju, vodeni rekreaciji v bazenu ter različnih programih dietne in zdrave prehrane. Za vse zdravstvene nevšečnosti lahko vedno poskrbi hotelska ambulanta, strokovno vodena fizioterapija in delovna terapija. Na voljo vam je bogat zdravstveni program.

Če ste navdušeni nad sredozemskimi kraji, potem je to prava nepozabna odločitev za idilično sprostitev. Ponujamo vam mnogo dodatnih vsebin, programov in ponudb.

Navdihujoča izbira prijetnih vtisov.
Debeli rtič je odlična izhodiščna točka za mnoge sprehode, izlete in oglede naravnih ter kulturnih znamenitosti na slovenski, hrvaški ali italijanski obali in primorju (Kras in Lipica, Piran, Koper in Izola, sečoveljske soline, slovenska in hrvaška Istra, Trst, Gradež, Benetke, Čedad in Oglej …).
Pestra hotelska tradicija na idilično zelenem in mediteransko privlačnem Debelem rtiču vedno znova očara in navduši številne goste. Zakaj se ne bi prepričali tudi vi?


Tam, kjer rastejo sanje
...je slogan pod katerim smo oblikovali edinstveno ponudbo animacijskega programa za otroke in mladostnike. Se vam je pojavilo vprašanje, kje bi lahko letovali ter se obenem zabavali in učili?
Kje bi lahko organizirali nepozabne dogodke za vaše otroke?
Kje imajo bogat animacijski program?
Vse to in še več vam lahko ponudimo MI.


Na Debelem rtiču je geniaaalnooo! Včeraj smo imeli modno revijo in tekmovanje Pokaži, kaj znaš, danes zvečer bo ples z norimi frizurami, jutri pa komaj čakam izbor za miss in mistra Debelega rtiča. Noro!
Ines, 11 let

V štirih skrbno opremljenih mladinskih domovih in hotelu bodo spali in se zabavali vsi otroci, ki bodo počitnice preživeli v šoli v naravi ali pa v poletni koloniji. Igrivo morsko okolje, dobra in lastna prehrana, različni zabavni prostori za igro in učenje (učilnice, predavalnice, igralnice …) in pestra vreča športnih ter družabnih aktivnosti bodo otrokom omogočale zdrav razvoj in zabavno učenje na morskih počitnicah.
Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič vedno na široko odpira svoja vrata za nepozabne šole v naravi, razburljive poletne kolonije, aktivne športne skupine ali zaključene skupine, rojstno dnevne zabave.

Ponujamo nove, moderne programe:
- sozvočje odnosov: sreča je v meni, pot k sebi, čustvena inteligenca, avtogeni trening
- učna pot, prisluhnimo naravi
- tematske delavnice (varovanje okolja, skrbimo za telo, izdelujemo lutke in predmete,...)
- rojstne dneve in animacijske programe za vse starosti
- plesne delavnice

Prav vsi zapuščajo Debeli rtič z iskrivimi očmi in s širokim nasmehom na obrazu, saj pri nas lahko vedno najdejo:
• čisto morje in prijetno urejeno plažo z zunanjim bazenom,
• privlačen mediteranski park za igre in zabavo,
• simpatično prenočišče in zdravo prehrano,
• različne športne in družabne aktivnosti: plavanje, potapljanje, športno plezanje, kajak, lutkovne in gledališke predstave, likovne delavnice in še in še …,
• ekipo simpatičnih in energičnih animatorjev, športnih in plavalnih vaditeljev.
Rt miru in zdravja

Tu smo za vas, z namenom.
Skupaj s strokovnjaki bomo poskrbeli za otroke, mladostnike in odrasle pri odpravljanju težav z alergijami, s kožnimi obolenji, kroničnimi obolenji dihal in s funkcijsko prizadetostjo po poškodbah in operacijah gibal.

Zdravniki so si že desetletja enotni:zdravljenje v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega Križa Slovenije Debeli rtič združuje pozitivne vplive zdravilnih učinkov morske vode, prijetnega in blažilnega sredozemskega podnebja in strokovne oskrbe.

Nežni dotiki morske vode, v zunanjem in notranjem bazenu, savne, fizioterapija, masaže skupinska telovadba, sprehodi bodo okrepili vaše zdravje, zmanjšali stres, poživeli um in telo.

Zdravljenje v zdravilišču Debeli rtič preverjeno:
• preprečuje poslabšanje kroničnih obolenj,
• preprečuje ireverzibilne spremembe ter normalizira pljučne funkcije,
• izboljša telesno in psihosocialno počutje otrok ter tako dolgoročno ugodno vpliva na izid bolezni ali motnje.
• krepi osebnosti otrok in mladostnikov, zlasti pa jim pomaga spoznati, da je ob strokovno vodenem programu zdravljena izboljšanja kvaliteta življenja.
• s pedagoško vodenim programom se otroci pri nas dobro počutijo, veliko naučijo in zabavajo.


Vir: http://www.zdravilisce-debelirtic.org/sl /

Additional Info

  • Nakup: np
  • Prenočišča: 43 x sobe 142 ležišč
  • Telefon: 05 909 70 00
  • GSM: np
  • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Pošta: 62380 Ankaran
  • Naziv: Mladinsko letovišče in zdravilišče Debeli Rtič
  • Vrsta ponudnika: Hotel/hostel

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Na strani je 20 gostov in ni članov .

Top