Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Istrski dvori

Sredi Istre je nastala nova ponudba počitnikovanja v hišah tradicionalnega izgleda a zgrajenih povsem na novo. Dejansko gre za nastanitveno kakovost razreda vil na podeželju.

O podjetju
Vile Istrski dvori - "počitniške hiše" s 4 zvezdicami so bile zgrajene v istrskem slogu s tradicionalnim kamnom in lesenimi tramovi. Nahajajo se v srcu Istre, v bližini znanih naselij: Višnjan, Sveti Lovreč in Tinjan.

Povzemamo iz spletne strani http://www.istarskidvori.hr/en/about/ :

V odvisnosti od lokacije kjer se nahajajo, zmogljivosti, zasebnosti in drugih značilnosti, so vile razdelili v več kategorij in podkategorij, ki si jih lahko ogledate spodaj.

DRUŽINSKE VILE
Če iščete počitnice za svojo družino priporočamo naša družinSKE VILE Barat in Heraki. Obe naselji sestavlja po 12 vil, vsaka z lastnim vrtom obdanim s kamnito ograjo, bazenom ali z vročo kopeljo na prostem. V naselju Barat, smo za vaše otroke pripravili otroško igrišče z različnimi igrali. Vsaka družinska vila je edinstvena po prijetnem vzdušju vam daje občutek, kot da ste doma. Vile imajo 3-4 spalnice in 3-4 kopalnice.

Zasebne vile
Za pobeg iz mestnega vrveža vam naše zasebne vile nudijo naravnost odlično zatočišče. Postavili smo jih v pristno kmečko okolje in nudijo lep razgled po pokrajini. Podnevi lahko uživate poleg bazena zvečer pa se lahko odpravite iskat zabavo v mesto. Zasebne vile se nahajajo poleg centra Svetega Lovreča, nekatere med njimi so oddaljene le 500 m. vile imajo 3-4 spalnice in 2-4 kopalnice.

Zasebne hiše in zasebne hiše PREMIUM
Če želite pobegniti iz vsakodnevnega mestnega vrveža v oazo miru, potem smo vam pripravili zasebne vile, ki se nahajajo na mirnih lokacijah proč od hrupa poleg oljčnih nasadov in travnikov.

In še trženjski nagovor - EDINSTVENA IZKUŠNJA za vse čute
Hrvaški polotoka Istre, je znan kot odlična izbira za vse goste, ki iščejo mirno in udobno namestitev med svojim počitnice. S svojo čudovito neokrnjeno naravo je raj na sredozemski obali.

Doživite lahko tradicionalni istrski način življenja , ker smo naših 67 vil zgradili v pristnem istrskem stilu na najboljših lokacijah zaledja Istre, obdanih s čisto in nedosegljivo lepoto sredozemske narave.

Saj si niti ni treba zelo prizadevati iskati tradicijo, najti jo je namreč mogoče na vsakem koraku. Vsak kamen, vinograd ali oljčnik v Istri pripoveduje svojo zgodbo o dolgi zgodovini. Po eni strani ponuja 2000 let dolga istrska zgodovina proizvodnje vina in oljčnega olja široko paleto vrhunskih tradicionalnih specialitet, po drugi strani pa nas tudi uči, kako živeti na bolj zdrav in miren način, v sožitju z naravo.

Podobno kot rimski cesarji, ki so v preteklosti cenili svež zrak in okusne specialitete, lahko naše goste danes razveselimo z izdelki rodovitne istrske zemlje ob pomoči pridnih istrskih roke; hkrati se lahko potapljajo ali plujejo v kristalno čistem modrem Jadranskem morju, kajti lepa obala s svojimi izrednimi zalivi in priljubljenimi turističnimi mesti od Poreča do Rovinja je le deset minut vožnje od naših vile.

Prepoznali smo vse lepote Istre. Ali jih lahko tudi vi?

Vabimo vas, da preživite počitnice v eni izmed naših vil.

In ne pozabite, pri nas boste našli edinstveno doživetje za vse vaše čute!

Vir:
http://www.istarskidvori.hr/en/about/

Read 3145 times
Tagged under:
More in this category: « Kamnite hiše Zelena Istra Kotli »

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Na strani je 119 gostov in ni članov .

Top