Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit
Najlepše kolesarske poti slovenske Istre Vir https://www.slovenia.info/sl/zgodbe/najlepse-kolesarske-poti

Najlepše kolesarske poti slovenske Istre

Kolesarske poti smo najprej razdelili na lahke poti za ljubiteljske kolesarje, srednje zahtevne poti za bolje pripravljene kolesarje in težje poti za dobro pripravljene kolesarje.

Da bi olajšali iskanje in pripravo poti po kolesarskih poteh slovenske Istre smo zato razvrstili nekaj kolesarskih poti po izhodiščni točki iz Kopra, Izole in Portoroža. Označili smo jih tako, da se podate na izlet glede na vašo fizično pripravljenost in kaj želite doživeti na poti.

Pomoč vam nudimo z interaktivnimi mapami in natančnimi opisi posamezne kolesarske poti, da se boste odpravili na vaš kolesarski izlet brezskrbno.

Obalni pas do nadmorske višine okoli 350 metrov ima zmerno toplo vlažno podnebje z vročim poletjem, kar je zelo ugodno za kolesarjenje spomladi do meseca julija in od septembra do jeseni. Preverite vremensko napoved pred vašim kolesarskim izletom.

Seveda pa je krona kolesarstva kolesarska pot Parenzana, Porečanka,  ki sledi nekdanji trasi ozkotirne železnice od Trsta do Poreča, z dvema izjemnima objektoma, osvetljenima tuneloma na trasi po Slovenski Istri. 


Več pa na tej povezavi.


Vir: https://www.slo-istra.bike/sl/kolesarske-poti/

Na strani je 54 gostov in ni članov .

Top