Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Brodet s školjkami

Postopek po korakih:


1. Na olivnem olju popražimo drobno narezano čebulo.

2. Ko postekleni dodamo še sesekljan česen, takoj za tem pa še na kolobarje narezane lignje.

3. Na hitro popražimo, zalijemo z belim vinom in počasi kuhamo, da se lignji zmehčajo.

4. Na koncu dodamo še klapavice v paradižnikovi omaki, premešamo in kuhamo še kakšno minuto.

5. Postrežemo z rezinami polente ali kruhom popečenim na olivnem olju

Vir:  https://www.delamaris.si/recepti/brodet-s-skoljkami/

 

Additional Info

  • Čas priprave:: 30 minut
  • Sestavine:

    4 x 110 g Klapavice v paradižnikovi omaki

    1 čebula

    4 stroki česna

    olivno olje

    400 g očiščenih lignjev

    1 dcl suhega belega vina

  • Kratek opis: V receptu smo uporabili ŠKOLJKE KLAPAVICE V PARADIŽNIKOVI OMAKI

Novo na portalu

cache/resized/4b6cbed9d8813bf4804b6dcc8fa84d6a.jpg
Mesta in naselja (vasi)
cache/resized/4a5e4d14da83762afa3c074aec877cfa.jpg
Kulturna krajina - območje
cache/resized/32972820bba619b069f027f77ef12bc2.jpg
Arheološka najdišča
cache/resized/9c528d10b457669b0e582d1fb72f72bf.jpg
Ekonomika
cache/resized/5ac3af174845bea21544b0356a88281f.jpg
Novi prispevki

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 180 gostov in ni članov .

Top