Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Čokoladna torta z rdečo peso

Pečico segrejemo na 180 stopinj. Rdečo peso zmeljemo v pire. Čokolado sesekljamo v mešalniku, da ostanejo določeni delčki še tako veliki, kot čokoladne kapljice, delno pa naj bo že v prahu. Primešamo vse ostale sestavine, da dobimo gladko maso. Pečemo v okroglem pekaču (premer 26 cm) 45 minut na 180 stopinj. Postrežemo s sladkornim posipom.

 

 

 

  • EXTRA_FIELDS_PRICE
    60 minut

    250 g kuhane rdeče pese

    200 g temne čokolade (več kot 70% kakava)

    200 g moke

    80 g sladkorja v prahu

    100 g rjavega sladkorja

    1 vanilijev sladkor

    3 jajca

    2 veliki žlici kakava v prahu (najbolje pravega - nesladkanega)

    2 žlički pecilnega praška

    sladkor za posipanje

  • ENROLL_THIS_COURSES

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 104 gostov in ni članov .

Top