Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Polnjene bučke

Najprej prepražimo čebulo in nato dodamo mleto meso. Meso popečemo, dodamo pelate, sol in poper. Ko je meso pečeno, ga vzamemo iz ponve. Med tem olupimo bučke, jih prerežemo na polovice in odstranimo sredico. Nato v istem soku, kjer se je peklo meso, popečemo bučke. Naložimo jih v pekač in napolnimo z nadevom. Po vrhu naribamo sir in prelijemo s sladko smetano ter damo v pečico, ki smo jo predhodno segreli na 180 stopinj, da se lepo zapeče.

  • EXTRA_FIELDS_PRICE
    40 minut

    mala čebula

    25 dag mletega mesa

    pelati

    2 bučke

    sir

    kisla smetana

    sol

    poper

  • ENROLL_THIS_COURSES

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Na strani je 272 gostov in ni članov .

Top