Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Melancane in cukete v marinadi

Očiščene melancane in cukete narežemo na približno centimeter debele rezine in jih solimo. Na hitro jih spečemo na oljčnem olju. Zložimo jih v globljo servirno posodo in
prelijemo z marinado, ki smo jo pripravili iz oljčnega olja, kisa, vode, soli, popra, sesekljanega česna in peteršilja. Potresemo s paradižnikom, narezanim na kocke.
Postavimo na hladno. Serviramo šele čez nekaj ur, ko se zelenjava dodobra marinira.

Additional Info

  • Čas priprave:: 30 minut
  • Sestavine:

    50 dag melancan (jajčevcev)

    50 dag cuket (bučk)

    8 dag oljčnega olja

    kis

    sol

    poper

    4 stroki česna

    peteršilj

    10 dag paradižnika.

Read 1014 times ponedeljek, 24 april 2017 11:16

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 66 gostov in ni članov .

Top