Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Polpete iz cuket (bučk) 2

Bučke operemo, jih naribamo, solimo in pustimo približno četrt ure, da se iz njih izcedi voda, ki jo odlijemo. Nato jih močno stisnemo, da vsebujejo čimmanj vode. Damo jih v skledo, po želji še malo solimo, popramo, dodamo moko, jajca, sesekljan peteršilj in česen, šunko, sir ter vse dobro premešamo. S pomočjo žlice oblikujemo polpete in jih spečemo na oljčnem olju.

Additional Info

  • Čas priprave:: 40 minut
  • Sestavine:

    Količine za 5 oseb:

    80 dag bučk

    0,8 dag moke

    1-2 jajci

    3 stroki česna

    peteršilj

    sol

    poper

    5 dag naribanega sira

    5 dag sesekljane šunke

    5 dag oljčnega olja.

Read 1261 times ponedeljek, 24 april 2017 13:51

Novo na portalu

cache/resized/9c441db21ec3c1d9c7702c9f8e44dc33.jpg
Suhi zid dogaja
cache/resized/4b6cbed9d8813bf4804b6dcc8fa84d6a.jpg
Mesta in naselja (vasi)
cache/resized/4a5e4d14da83762afa3c074aec877cfa.jpg
Kulturna krajina - območje
cache/resized/32972820bba619b069f027f77ef12bc2.jpg
Arheološka najdišča

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 155 gostov in ni članov .

Top