Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Ribje polpete

Vodo solimo, ji dodamo maslo, jo zavremo in vanjo zakuhamo presejano moko. Kuhamo in palimo toliko časa, da se naredi cmok in testo odstopi od posode. Testo ohladimo, mu dodamo jajca, zmleto ribje meso, sol, poper, muškatni oreh in peteršilj ter dobro zmešamo. Oblikujemo polpete, jih po dunajsko paniramo in ocvremo. Serviramo jih s krhlji limone.

Additional Info

  • Čas priprave:: 30 minut
  • Sestavine:

    Količine za 5 oseb:

    50 dag ribjega mesa (najbolje različnih vrst belih rib)

    3 jajca

    sol

    poper

    muškatni oreh

    sesekljan peteršilj

    limona

    olje za cvrenje

    Za kuhano ali paljeno testo:

    7 dag masla,

    10 dag moke

    2dl vode

    sol

    Za paniranje:

    2 jajci

    5 dag moke

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 484 gostov in ni članov .

Top