slhrendeit

Bučkina juha

1. Bučke operemo in jih narežem na kolobarje.

2. Narezano čebulo popražimo do zlato rumene barve.

3. Na koščke narezan krompir kuhamo z dodatkom rumenega korenja, dodamo lovorjev list, muškatni orešček, nato posolimo, popopramo in kuhamo do mehkega.

4. V prepraženo čebulo dodamo bučke in posujemo z veliko žlico sladkorja, da se zaradi nastale karamele bučke med praženjem lepše obarvajo.

5. Dodamo česen, da zadiši in zalijemo s krompirjem in vodo, v kateri smo ga kuhali.

6. Odstranimo lovorjev list in z mešalnikom zmešamo v kremno juho.

 

  • EXTRA_FIELDS_PRICE
    40 minut

    Čebula

    Česen

    Bučke

    Krompir

    Sol

    Poper

    Lovor

    Olje

    Rumeno korenje

    Muškatni orešček

    Bučno olje

    Žlica sladkorja

  • ENROLL_THIS_COURSES
  • Nasvet: Juho lahko dekorirate z bučnim oljem in praženimi bučnimi semeni.

Novo na portalu

cache/resized/eaa025255a03d5b43ab512249e38232b.jpg
Naravne znamenitosti
cache/resized/5858019ec800602167659927c545c8d4.jpg
Pisana zgodovina
cache/resized/90eb61293faf09c6c160a8ee72f203ee.jpg
Naravne znamenitosti
cache/resized/31c4c5a27f669de1514c8ee52664bbb5.jpg
Cerkve in samostani
cache/resized/5b719361a19fafeba0ef11a9b39b6722.jpg
Naravne znamenitosti
cache/resized/64473328c201e766f8f05d1ff633e179.jpg
Turistične kmetije

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Juhe
    Juhe
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 47 gostov in ni članov .

Top