Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Terme & Wellness LifeClass Portorož

Najcelovitejša termalna, zdravstvena in wellness ponudba v Evropi.

V LifeClass Hotels & Spa je skrb za dobro počutje naših gostov temelj našega poslanstva. 

Dobro počutje in sproščenost sta vir zdravja, ustvarjalnosti in optimizma, zato smo s posluhom za človeka oblikovali ponudbo in okolje, v katerem vam bodo prijaznost, kakovost storitev in estetika ambienta pomagali pozabiti na skrbi in vsakodnevni stres.

V Termah in Wellness LifeClass nudimo vrhunske termalne in wellness storitve, ki jih odlikujejo stoletna tradicija zdraviliškega turizma, naravne danosti obmorskega kraja in mediteranskega podnebja, tradicija Sečoveljskih solin, starodavne modrosti Azije in Daljnega vzhoda, skrivnostni dotik Tajske ter najsodobnejša medicinska znanja.

Gostje pri nas najdejo pot do sprostitve, harmonije duha in telesa ter si naberejo novih moči za življenjske izzive.
Terme & Wellness LifeClass so priznano slovensko naravno zdravilišče z več kot 110-letno tradicijo, edinstveno po uporabi petih lokalnih naravnih zdravilnih dejavnikov: solinsko blato – fango, slanica – Aqua madre, klima, morska in termomineralna voda, ki jih s pridom uporabljamo v naših centrih.

Thalasso center
Nudimo vam storitve, ki nosijo v sebi odsev morja. Terapevtski, sprostitveni in lepotni programi vključujejo obloge in kopeli, z blatom in algami, slanica kopeli z biserno masažo, limfno drenažo z morsko vodo, kopel multi-jet, whirlpoole s slanico in z morsko vodo, podvodno in Vichy masažo, aroma kopeli in kraljevsko kopel Portorož.


Shakti – Ayurveda center
Ayurveda je umetnost in način življenja, povezan z zdravjem in zdravljenjem. V našem centru nudimo različne ayurvedske tretmaje. Izvajajo jih certificirani terapevti iz Indije in profesionalni ayurveda terapevti, ki so si znanje pridobivali pri indijskih strokovnjakih ayurvede z dolgoletnimi izkušnjami.

Wai Thai
Wai Thai je center za tradicionalno tajsko masažo in naravno nego obraza in telesa. V mističnem tajskem ambientu, ki ga je dovršil mojster dekorativne umetnosti Ivo Kisovec, lahko izbirate med programi za sprostitev in dobro počutje: tradicionalnimi tajskimi in drugimi masažami, programi za naravno nego obraza in telesa, rekreacijskimi programi in meditacijo.

Sauna Park
Sauna Park – sodoben kompleks savn, edinstven v Evropi: na 1.000 m2 nudi sedem vrst savn, od thalasso in solne do mavrske in finske savne, razna počivališča, Kneippove kopeli in potok, whirlpool, kromoterapijo, masažni slap in, kot prvo v Sloveniji – ledeno jamo.

Lepotni center
V našem lepotnem centru so vam na voljo najsodobnejši programi za obraz in telo. Privoščite si lahko nego obraza, pedikuro, manikiro, sprostilne masaže ali tretmaje, ki pomagajo odpravljati celulit in oblikovati telo; poskrbeli pa bomo tudi za urejenost vaše pričeske.

Medicinski & fizioterapevtski center
Terapije, ki jih nudimo v našem medicinskem & fizioterapevtskem centru, blagodejno vplivajo na zdravje, lepoto in dobro počutje vsakogar. Z razvojem znanja in tehnike so se osnovne tradicionalne fizioterapevtske metode posodobile in našle nove možnosti za zdravljenje, ki jih uspešno uporabljamo tudi v našem centru. Fizioterapevtske storitve izvajajo izkušeni in strokovno usposobljeni fizioterapevti pod vodstvom zdravnika, specialista za fizikalno medicino in rehabilitacijo.

Termalno-rekreacijski center
Gibanje in rekreacija sta nepogrešljiva za ohranjanje telesne kondicije in vitalnosti. Naš Termalno-rekreacijski center z bazeni z morsko in s termomineralno vodo, fitness centrom, telovadnico in Sauna Parkom nudi številne možnosti za rekreacijo in sprostitev.

Vir:
http://www.portoroz.si/si/dozivetja/wellness-spa/wellness-spa/558-Terme-Wellness-LifeClass-Portoroz

Read 1447 times sobota, 26 december 2015 09:40
More in this category: « Spa lepa Vida Wellness Strunjan »

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Na strani je 46 gostov in ni članov .

Top